Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Sortera  
6 Resultat
Blå bakgrund
20 april, Available in Swedish
Cecilia Hertz 

Weightless thinking – we all live in space

För över 50 år sedan klev Neil Armstrong, som första människa ut på månens yta. Till vilken nytta då kan man fråga sig? Vill ni veta mer om hur ett rymdperspektiv kan bidra till just Er verksamhet – välkomna!

 

 

Läs mer »
Blå bakgrund
20 april, Available in Swedish
Blerina Gjokas 

Graphene – super material towards commercialisation

Behovet av grafenmaterial kommer att öka under de kommande åren, särskilt inom områden relaterade till energilagring, kompositer och beläggningar, elektronik och biomedicinska tillämpningar. I presentationen kommer att sammanfattas exempel på grafenbaserade applikationer i olika utvecklings- och mognadsstadier och mycket mer. 

Läs mer »
Blå bakgrund
20 april, Available in Swedish
Mikael Ström  Wilhelm Söderkvist Vermelin 

Problematiken med tolkningsbara AI-komponenter i produkter- ett forskningsprojekt på RISE

Kraven på funktionalitet, hållbarhet och kvalité på dagens produkter är höga samtidigt som de blir alltmer komplexa med ökat inslag av AI-komponenter. För att garantera både funktion och kvalité behöver vi kunna säkerställa och förstå funktionen hos dessa och här spelat tolkningsbarheten hos AI an viktig roll.

Läs mer »
Blå bakgrund
20 april, Available in Swedish
Anders Björklund  Jon Wingborg  Leo Li  Marie Ideström 

Rapport från årets IGEday – med efterföljande paneldiskussion

På Womengineers seminarie kommer en panel diskutera vilket avtryck IGEday gör på samhället i stort och vad den faktiska potentialen är för att långsiktigt göra ingenjörsbranschen jämställd. Panelen leds av Womengineers VD och grundare Marie Ideström och deltar gör bland andra; Anders Björklund, Leo Li och Katarina Matson

Läs mer »
Scroll to Top