Välkommen till framtidens mötesplats för produktutveckling och Innovation

Äntligen är Advanced Engineering tillbaka i Göteborg! Nätverka mitt i ett av världens mest erkända automotivekluster som utgör ett nav av innovation, produktutveckling och produktion. Regionen har dessutom en stark position inom rymdbranschen, är en viktig medelpunkt för ICT och erbjuder fantastiska möjligheter till utveckling av affärer.
Här återfinns några av Sveriges viktigaste industribolag och regionen har ett stort fokus på forskning och utveckling.

Detta är mötesplatsen som erbjuder årets intensivaste nätverkande med de viktigaste kontakterna, framtidens lösningar och innovation i världsklass.
Mötesplatsen Advanced Engineering Göteborg är det självklara evenemanget för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom tillverkande industri.
Låter detta som något för dig? Registrera dig och hämta din kostnadsfria entrébiljett idag!

Cecilia Hertz

Cecilia Hertz

Industridesigner med rymden som unik nisch. Lyssna på hennes spännande föreläsning "WEIGHTLESS THINKING - WE ALL LIVE IN SPACE " den 20 april på Advanced Engineerings scen!
läs mer här

TEDx Göteborg Salon Event

TEDx Göteborg arrangerar Salon Event på plats på Advenced Engineering kl 18.00-19.30
Anmälan öppnar snart!

Nytt feature - Autotech

Lyssna till Michael Schön, Volvo Cars, Technical Director Technology Fund in Sweden, Zara Zamani, CSO, ChromaWay och Arlena Amiri, Head of Advanced Engineering Polestar och Magnus Penker, Wall Street Journal & USA Today Bestselling Author presenterar; How to drive extreme tech innovation in the automotive industry – lessons learned.
Diadrom bjuder på nätverkslunch »

Advanced Materials

Nytt för i år är vårt område ”Advanced Materials ” som vi skapat tillsammans med Chalmers Industriteknik! Ta del av det senaste inom svensk materialinnovation och träffa heta start-ups som 2D fab, Adsorbi, Ipinium, Graphmatech, MOUNID, SMENA Catalysis AB, Tenutec, Swedish Algae Factory, GRAFREN AB. Graphene that works. med flera!

Nora Bavey

Nora Bavey

är utsedd till en av Europas viktigaste röster för startupvärlden! Nora är Tech entreprenören som blev en internationellt uppmärksammad riskkapitalist med missionen att öka mångfald och inkludering i branschen.
Läs mer här

On the beach - mingel!

Efter mässans första dag öppnar vi portarna till ett tropiskt minglet, kasta av dig skorna och känns sanden mellan tårna!
Mer info kommer!

Diversity & Inclusion

Som en naturlig mötesplats för tillverkningsindustrin i Västsverige vill vi på Advanced Engineering vidga dina vyer och bredda dina perspektiv. Genom att lyfta en bredd av talare skapar vi en framtid som lyfter förebilder för alla.

Boksignering med Magnus Penker och Cecilia Hertz

Deep tech panel - who's driving?

Join Gothenburg Tech Week for an cutting-edge panel discussion exploring the latest technological advancements transforming the automotive industry

NYTT OMRÅDE – Advanced Materials

Banbrytande materialinnovation i samarbete med Chalmers industriteknik

Välkommen till en helt ny yta på mässgolvet dedikerad åt Advanced Materials. Här kommer nya spännande material, både från egenskapssynpunkt och hållbarhetsperspektiv att exponeras. Ta del av det senaste inom svensk materialinnovation och träffa heta start-ups som Ohla, Adsorbi, Swedish Algae Factory, Mounid, 2Dfab, Grafren, Ipinium, Graphmatec and Tenotec. På plats erbjuds dessutom du som besöker rådgivning från Chalmers Industritekniks materialexperter.

”Vi vill nå ut med de senaste rönen från forskningen för att bolag i Sverige skall kunna applicera dessa tillämpat på sina produkter och tjänster. Vårt deltagande i Advanced Engineering kommer ge oss goda möjligheter att nå många bolag för att hjälpa dem på deras innovations- och tillväxtresa. Vi vill träffa bolag för att förstå deras utmaningar och vad de efterfrågar, för att kunna matcha deras behov med den senaste forskningen. Advanced Engineering kommer att vara ett bra tillfälle för bolagen att stärka sina nätverk och att få tillgång till ny teknologi.”, säger Johan Bengtsson, Business Development Manager / Director Materials på Chalmers Industriteknik.

Boka ett möte med en materialexpert här

HÄR PRESENTERAS FRAMTIDENS PRODUKTUTVECKLING

Samverka med internationella branschjättar och innovativa startups

Låt dig inspireras av utställare med bred expertis från hela tillverkande industrin och upplev det finaste av Svensk ingenjörskonst och ledande internationella experter. På Advanced Engineering har vi samlat både branschjättar och innovativa startups som presenterar framtidens produktutveckling för besökaren. Möt utställare som: DEWESoft AB, Holotech Cad/Cam, RT Robotics, Mikroverktyg och många fler.

MÖTESPLATS FÖR HELA INDUSTRIN

Träffa industrin, etablera nya kontakter och göra affärer

Ta chansen att knyta nya kontakter och gör affärer på tillverkningsindustrins mötesplats tillsammans med partners djup förankrade i industrin, utställare med bred expertis och talare med kunskap från hela tillverkningsindustrin. Missa inte chansen att nätverka med våra strategiska partners såsom Gbg tech week, Diadrom, Volvo Cars, Chalmers Industriteknik, Womengineer m.m. Utöka din leverantörsportfölj med rätt kontakter på rätt plats genom det personliga mötet på Advanced Engineering Göteborg.

FULLT SEMINARIEPROGRAM

Ta del av framtida produktutveckling och innovation

Låt dig inspireras av +50 högst relevanta seminarier som tar upp de senaste trenderna inom produktutveckling och innovation. Lyssna på allt från knivskarpa experter som Arlena Amiri från Polestar, Marie Ideström från Womengineer till ledande fordonsaktörer samt heta start-ups

Scroll to Top