Prioritet Serneke Arena | Göteborg

TEDxGöteborg arrangerar event på Advanced Engineering 19–20 april

I samband med Advanced Engineering, den 19 april på Prioritet Serneke Arena, kommer TEDxGöteborg arrangera ett event, med titeln Masters of Impact, där de utforskar hur våra kroppar upplever påverkan på olika sätt; från barfotalöpning till stuntarbete och allt däremellan. Arrangemanget kommer att hållas på engelska.

TED:s uppdrag är att upptäcka och utforska “idéer värda att sprida”, i samma anda skapar TEDxGötborg oförglömliga event. De väljer noggrant ut sina regionala talare från en otrolig talangpool. Publiken får möjlighet att inspireras av talare från en bred palett av discipliner. Talarna utmanar normer och tänker både lokalt och globalt. TEDxGöteborg har varit verksamma i Göteborg sedan 2010 och har nått ut till tusentals entusiastiska besökare i sin livepublik. Efter eventen har dessutom över tjugofem miljoner sett de inspelade videorna.

“Vårt koncept är enkelt, genom fantastiska evenemang, med speciellt utvalda talare, teman och lokaler, bjuder vi in samhället att ge sig ut på en upptäcktsresa. Vi tror att dela idéer kan förändra attityder, liv och i slutändan vår värld”, säger Jenny Lans, produktionschef, TEDxGöteborg.

”På Advanced Engineering samlar vi ingenjörer, produktutvecklare och individer som på olika sätt arbetar med innovation. Det är en publik som uppskattar när talare håller en riktigt hög nivå. TEDxGöteborg är en kvalitetsstämpel och vi tycker det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra besökare möjligheten att stanna kvar efter mässan och medverka på ett riktigt inspirerande event med TEDxGöteborg”, säger Helena Crivei, affärsområdesansvarig för Advanced Engineering.

Läs mer och anmäl dig HÄR!

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top