2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Vi välkomnar Ynvisible till Advanced Engineering

Blogg_invisable

Hallkartan fortsätter att fyllas med unika och spännande företag från hela produktutveckling kedjan. Låt oss presentera vår nya utställare Ynvisible

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Ynvisible har kontor i Sverige, Tyskland, Portugal och Kanada och är ledande inom tryckt elektronik och har huvudfokus på utveckling och försäljning av extremt energisnåla och kostnadseffektiva e-paper displayer. Ynvisible Production AB är baserade i Linköping och ansvarar för Ynvisibles massproduktion av de tryckta displayerna, men utför även tjänster inom tryckt elektronik för uppskalning samt kontraktstillverkning.

Vad kommer ni att visa upp?/Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi kommer visa upp vår portfolio av tryckta e-paper displayer samt dess olika fördelar i form av energieffektivitet, flexibilitet, tunnhet samt designfrihet. Vi kommer även prata om våra tillverkningstjänster inom tryckt elektronik samt visa ett antal exempel på kunders produkter som Ynvisible tillverkat i rulle-till-rulle tryckprocesser i Linköping.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Träffa branschkollegor och kunder samt sprida fördelarna med tryckt elektronik och våra e-paper displayer.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Målet med Ynvisibles deltagande är att öka medvetenheten av vårt varumärke, produkter och tjänster, samt förhoppningsvis etablera bra affärsrelationer som kan vara gemensamt gynnsamma över en lång tid.

Vad gör er unika på marknaden?
Vi har både bred och djup kompetens när det kommer till tryckt elektronik. Vi har dels våra egna produkter, i synnerhet den tryckta e-paper displayen, men jobbar även med ett stort antal aktörer i branschen för att kunna erbjuda systemlösningar. Utöver detta utför vi även R&D-tjänster och produktionstjänster. Vi hjälper kunden från idé till massproduktion. I vår maskinpark kan allt göras rulle till rulle; screen printing och coating (med 10 meters ungskapacitet), en konverteringsmaskin som kan slitta, skära och laminera, samt automatiserad testutrustning.

Vilka är era kunders primära utmaningar (och hur ni har lösningen på detta)?
När det kommer till displayen så är våra kunders primära utmaningar att hitta en kostnadseffektiv skärm som samtidigt är extremt energisnål. Där är vår teknologi i princip den enda lösningen. För våra utvecklings- och tillverkningstjänster innefattar utmaningarna ofta att hitta en helhetsleverantör, med kapacitet inom både forskning, prototypande, och uppskalning till massproduktion. Många av våra kunder uppskattar även att vi finns i Sverige och vi kan jobba tätt ihop.

Psst, du har väl inte missat att besöka mässa är kostnadsfritt för dig inom industrin?

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top