2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

5 anledningar till att du borde säkra din medverkan!

5reasons_blogg

På Advanced Engineering kan du ställa ut enkelt, utan krångel och istället fokusera på att få ut maximalt av ert deltagande! Här är 5 anledningar till att boka ditt deltagande!

1. Stressfritt
Du bokar enkelt och stressfritt eftersom våra event är vad vi kallar ”all-in”. Via My Easyfairs, kan du enkelt organisera din medverkan på några enkla klick: Välj dina preferenser för er monter, boosta din synlighet och vi tar hand om resten! När du anländer på plats är din monter redo och klar för dig. Vårt mål är att göra ditt liv enklare och eliminera stressfulla moment både före och under eventet.

2. Försäljningseffektivt
Dina prospekts kommer till dig. Människor idag hungrar efter att nätverka och mötas face-to-face. Så det finns inget tvivel om att just nu är rätt tid att generera leads och göra affärer! Vi tillhanda håller dig dessutom med tekniska verktyg som gör insamlingen av leads smidig och digital.

3. Kostnadseffektivt
Till skillnad från traditionella mässor, är vår prissättning 100% transparent, inga överraskningar eller dolda avgifter! Kostnaden täcker allt du behöver för din monter: ytan, uppbyggnaden för din monter, all service på eventet (WiFi, städ, el med mera).

4. Tidseffektivt
Sista minuten bokning? Inga problem! Tack vare vår all-in service kan du räkna med att vi kan hantera din bokning och designa din monter snabbt. Våra event är kompakta och varar vanligtvis i 2 dagar. Bara dyk upp och börja göra affärer! Smidigt!

5. Hållbart
Vi anordnar våra event regionalt, så majoriteten av våra besökare bor i området. Därför behöver de flesta varken flyga eller köra hundratals mil/kilometer för att närvara. Vi återanvänder materialet som vi använder I våra montrar, från ett event till ett annat. Vår Smart Badge teknologi tillåter våra besökare att samla material och information från utställarna digital. Detta är några av våra smarta lösningar för att minimera våra events klimatpåverkan.

Kontakta Olivia om du är intresserad av att ställa ut!

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top