Årets fokusområden – Advanced Materials

Advanced engineering materials advanced productdevelopment inköp sourcing

Material spelar en avgörande roll för produktutveckling, är ett högaktuellt ämne då industrin förväntar sig starkare, lättare och mer hållbara material.  Låt oss presentera Advanced Engineering Göteborg fokusområde – Advanced Materials.

Avancerade material är högt presterande material med särskilda egenskaper som är överlägsna i till exempel styrka, hållbarhet och varaktighet. Nya och avancerade material är avgörande för framtidens produktutveckling. Därför vill vi samla industrins ledande materialleverantörer som tar täten i utvecklingen under samma tak.

Ta del av intressanta samtal kring det senaste inom materialinnovation inom en rad olika branscher på Advanced Engineering scenen. Vi tillägnar även en hel yta på mässan till material. Här kan besökarna botanisera sig, inspireras och upptäcka nya spännande material. 

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top