Vi välkomnar Mikroponent till Advanced Engineering Göteborg

Välkommen Mikroponent till Advanced Engineering Göteborg Mötesplats Event produktutveckling

Unika pionjär företaget Mikroponent kommer till Advanced Engineering Göteborg

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Mikroponent är ett unikt företag i Värnamo. Vi tillverkar, genom etsning och laserskärning, komponenter i tunnmetall som är mellan 0,01 och 4 mm tjocka. Precisionen är enastående. Spannet är oändligt då vi tillhandahåller såväl dekoration som funktion genom vår teknik – både på industrisidan och inom hem design.

Vi är stolta pionjärer i Norden inom etsning och idag är vi en av få aktörer i Europa som sysslar med denna typ av tillverkning. Vi tillhandahåller även andra tillverkningstekniker såsom elektroformning. Eftersom vi vill göra det så smidigt som möjligt för kunden hjälper vi självklart till med ytbehandling, bockning, montering, packning mm av godset. Välkommen till Mikroponent!

Vad kommer ni att visa upp?/Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi kommer visa etsade och laser skurna detaljer i alla möjliga och omöjliga former för att visa den fantastiska tekniken vi förfogar över.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa det asgryma gänget på easyfairs😊 och även våra gamla men också nya kunder.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Vårt mål med mässan är försöka knyta nya kontakter och visa på fördelarna med etsning.

Vad gör er unika på marknaden?
Vad som gör oss unika är den höga servicenivån som vi håller mot våra kunder och partners. Etsning och laserskärning är mycket exakta metoder och du kan förvänta dig extremt hög detaljåtergivning. Vi jobbar med snäva toleranser i konturskurna och/eller partiellt avverkat material. Lämpligheten vid komplexa detaljer är oöverträffbar.
”Ett hål eller femtiotusen – spelar ingen roll”
En annan fördel är kostnadseffektiviteten eftersom behovet av kostsamma och tidskrävande verktyg är obefintlig. Det ger oss en överlägsen förmåga att påbörja tillverkningen utan att spilla tid. Allt detta vid såväl små som stora serier.

Vilka är era kunders primära utmaningar (och hur ni har lösningen på detta)?
Idag är utmaningen att få fram detaljer till kunden i rimlig tid, det är väldigt långa ledtider på material idag, vi har löst problemet med att hålla bra lager och snabba leveranser.

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top