Vi välkomnar Gabriel Stavroulakis Lantz som ny Sales Executive till Advanced Engineering

Vi välkomnar Gabriel Stavroulakis Lantz som ny Sales Executive till Advanced Engineering

Teamet bakom Advanced Engineering och Elektronikmässan har fått ett nytt tillskott! Ingen mindre än Gabriel Stavroulakis Lantz kliver in som Sales Executive och vi är exalterade över att välkomna honom till våra mässor. För att ni ska kunna lära känna honom lite bättre har vi ställt några frågor till Gabriel.

Välkommen Gabriel till team Advanced Engineering / Elektronikmässan! Vad ser du mest fram emot som Sales Executive på dessa mässor?

Tack!
Jag ser framför mig en ny dörr öppna sig till en bransch som jag tycker är superintressant och ständigt aktuell inom så många områden.

Jag ser fram emot att träffa alla spännande företag, stora som små, där vissa har många år på nacken och vissa är nya men som har något unikt att erbjuda och presentera. Till exempel produkter som underlättar och hjälper till att ta nästa kliv i en värld som är under ständig utveckling.

Vad är det viktigaste du skulle vilja förmedla med Advanced Engineering och Elektronikmässan som mötesplatser?

Vi har en tagline på Easyfairs som jag fastnade för redan innan jag började min resa här och som jag ser och tänker på varje dag, ”Visit the future”….

Det är så spännande, kittlande och positivt laddat så det får mig att le varje gång. Detta vill vi vara och det är också det vi är, en mötesplats som innehåller så mycket nytt och spännande. Kompetens, teknik, utveckling, nytänkande, passion och sedan även glädjen i att få dela allt detta med likasinnade.

Det fysiska mötet och relationerna är något man längtar efter både som utställare och som besökare. Sedan så är Advanced Engineering och Elektronikmässan laddade med intressanta, matnyttiga och lärorika seminarier som beskriver nuläge och framtid. Fantastiskt!

Vad är den roligaste utmaningen i ditt nya jobb?

Att få allt på plats, att få allt att klicka. Att kunna smitta av min förväntan på våra utställare samt i slutändan överträffa den. Det ska vara en upplevelse att vara en del av mässan. Som tur är så har jag kompetenta kollegor som brinner starkt för det vi erbjuder så jag känner mig trygg att få förverkliga min roll tillsammans med dem.

Vad brinner du mest för i din roll som Sales Exective?

När man säljer något så är det för mig inte säljandet som ger mig en kick utan det som kommer efteråt -kundnöjdheten.
Jag älskar hur vi tänker internt. Man ser lekfullheten men ändå allvaret. Högt och lågt där vi använder kreativitet ihop med erfarenhet för att nå slutmålen. Att sälja är en team effort, resultatet är belöningen.

Följ med oss och besök framtiden, hur ser den ut och vad innehåller den för oss?

Vi ses!

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top