Möt Advanced Engineering- och Elektronikmässans Sales Executive Jennie Gudmundsson

Möt Advanced Engineering- och Elektronikmässans Sales Executive Jennie Gudmundsson

Advanced Engineering och Elektronikmässans Sales Executive Jennie Gudmundsson berättar om förväntan inför hösten och den stora efterfrågan på det fysiska mötet.

Det har varit en del diskussion på sistone kring vilken funktion de fysiska mässorna egentligen fyller. Finns det någon anledning till att inte göra allt digitalt?

Affärer handlar i grund och botten om relationer. Mässor och mötesplatser är fantastiska format för att träffa ett stort antal potentiella kunder på ett både tids- och kostnadseffektivt sätt.  Majoriteten av våra utställare är små- och medelstora företag. Vissa är dessutom Start-ups med fantastiska idéer. Våra utställare är absolut experter på att snabbt ta fram nya produkter och tjänster men saknar ibland storbolagens marknadsbudgetar. Därför blir vi är en viktig del i deras marknadsföring och försäljning såväl fysiskt på mässorna som genom våra digitala marknadsföringskampanjer. Vi hjälper helt enkelt de mindre bolagen att nå ut till ett stort antal köpare på kort tid.

Som en följd av den rådande pandemin har man generellt sätt insett att många möten kan göras digitalt men när det kommer till affärer och framför allt nya kunder och leverantörer, är det fysiska mötet överlägset. Att träffas face to face underlättar och öppnar upp möjligheter till affärer för både besökare och utställare drastiskt.

Vad säger nätverket om Elektronikmässan och Advanced Engineering i Göteborg?

94 % av våra utställare på Elektronikmässan upplever att mötesplatsen är viktig för branschen. Våra besökare kommer till mässorna för att ta del av nyheter och trender, hitta nya leverantörer, kompetensutvecklas samt för att skapa nya kontakter.

Det är tydligt att närverket längtar efter att träffas. Vi har haft ett fantastiskt tryck på mötesplatsen och har enbart ett fåtal platser kvar. Jag är övertygad om att vi fyller varenda kvadratmeter av hallplanen med utställare från både Elektronik och Advanced Engineering innan april är slut.

Tror du folk vågar besöka mässor när landet öppnar upp för större sammankomster igen?

I vår senaste undersökning tog vi “tempen” på våra besökares inställning till att komma tillbaka till mässhallen. Statistiken talar för sig själv då hela 90% planerar för att besöka oss igen. Självklart förutsatt att vi levererar en mötesplats med klanderfria hälso- och säkerhetsrutiner som garanterar en säker miljö att mötas i. Något som vi med trygghet både kan lova och garantera alla som medverkar på våra mötesplatser.

Läs mer om vårt säkerhetsarbete här »

Kortfattat – vad kan man förvänta sig av Elektronikmässan och Advanced Engineering i september 2021?

En myllrande mötesplats med fullt fokus på att skapa nya affärer, kontakter och framsteg.

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top