Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Advanced Engineering Göteborg flyttar fram till september 2021

Advanced engineering får nya datum

Advanced Engineering Göteborg flyttar fram till september 2021

Advanced Engineering som skulle arrangerats den 24 – 25 mars 2021 flyttas nu fram till följd av rådande mötesrestriktioner. Istället slås portarna till Eriksbergshallen upp den 29 – 30 september 2021 och välkomnar efterlängtade besökare.

Parallellt med Advanced Engineering arrangeras Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen. Efter ett positivt mottagande från såväl utställare som besökare väljer Easyfairs att även framledes förlägga mässorna parallellt. 

Med Västsverige som den industriella tyngdpunkten i Norden är Advanced Engineering och Elektronikmässan mycket viktiga mötesplatser för branschen. Vi ser ett stort intresse internationellt att kunna mötas och här är Elektronik & Advanced Engineering de naturliga mötesplatserna. Med tech-områden som AI, Cyber Security, IoT, Industri 4.0, Rymd och Digitalisering som växer i betydelse har mässorna en mycket viktig roll att spela”, säger Erik Behm, Area & Investment Manager ICT/Tech vid Business Region Göteborg (BRG).

”Innan julhelgerna har vi talat med partners, utställare och intressenter. Efter noga övervägande har vi gemensamt hittat bästa möjliga lösning på en utmanande spelplan under rådande situation. Beskedet har mottagits mycket väl och vi ser positivt på framtiden. Längtan efter det personliga mötet har nog aldrig varit starkare”, säger Helena Crivei, Projektledare.
Läs pressmedddelandet här»
 

90% vill tillbaka till mässhallen

Advanced Engineering är en uppskattad mötesplats, unik i sitt slag, med trogna utställare och besökare. Nätverket kring mässan längtar efter att få träffas, skapa nya relationer och ta del av regionens innovationskraft. I den senaste besökarundersökning uppgav hela 90% av besökarna att de ser fram emot att besöka mässan igen. 

Vill du veta mer?
Kontakta Helena Crivei, Projektledare för mässorna.
helena.crivei@easyfairs.com
+46 (0)31 85 43 47

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top