Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Svenska Grindmatriser AB
Svenska Grindmatriser AB

Svenska Grindmatriser AB

Om oss

SGA tillverkar och säljer ASICs. Vi erbjuder kundanpassade analoga integrerade kretsar (IC), från design till produktion av analoga eller mixade analog/digitala applikationsspecifika IC (ASIC) komponenter.

Ett svenskt företag (www.sga.se) som funnits mer än 35 år och har producerat över 150 komponentdesigner globalt.

Våra ASICs återfinns inom olika branscher såsom industriell automation, fastighetsautomation, transportsektorn, medicinsk industri, flyg- och bilindustrin m.fl.

Företagskulturen präglas av kvalitet och en strävan mot att nå det bästa ur alla aspekter och vi är stolta över att vara ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 certifierade.

Nyheter

Jobbannonser

Junior ASIC-designer till Linköping

Du kommer få arbeta med design, konstruktion och test av både analoga och digitala kretsar för olika applikationer och vara med i hela designprocessen från att identifiera behoven och skapa designspecifikationer till att verifiera kretsarna.
Du får stöttning av mer erfarna kollegor och de verktyg som behövs för att lyckas i rollen.
Vi söker dig som har;
– Civilingenjörsexamen inom till exempel teknisk fysik och elektroteknik, datateknik med inriktning elektronikdesign eller motsvarande.
– Tidigare erfarenhet av ASIC-design, till exempel från studierna
– God förståelse för grundläggande elektronikkonstruktion
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du nyfiken, driven och kan arbeta självständigt. Du har god analytisk förmåga samtidigt som du är en lagspelare. För att trivas och lyckas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och elektronik och vill utvecklas och bli en fullfjädrad ASIC-designer!

Se jobbannonser »

Erfaren testingenjör till Linköping

Som testingenjör hos oss är du involverad i verifieringen av nya ASICar och utveckling av produktionstestlösningar för volymproduktion. Du kommer att jobba nära utvecklarna som konstruerar nya kretsar men också jobba nära produktionen. I produktionen finns utrustning för komponenthantering i volymproduktion, även utrustning för skivtest. Vi moderniserar just nu vår testplattform och att fortsätta den processen kommer vara en viktig del av ditt arbete.
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av testutveckling. Erfarenhet av analog och mixed-signal ASIC testutveckling är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i elektronik, programmering, statistik och mätdataanalys. Erfarenhet av komponenttest och skivtest är önskvärt. Grundläggande kunskaper i halvledarfysik och analoga integrerade kretsar är meriterande.
Tjänsten kräver mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
Senast den 2023-04-30.

Se jobbannonser »

Erfaren ASIC-designer

Som designer hos oss får vara med i hela processen från specifikationsdiskussioner med kund till leveranser av kretsar för produktion. Vi jobbar i team med fokus på kundens behov och designar kretsar som ger våra kunder den konkurrensfördel de behöver för att vara världsledande inom sitt område. Utvecklingsarbetet innebär löpande kundkontakter och möten med kundens designteam då våra ASICs oftast ingår i ett större och komplext system.
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av Analog och Mixed signal ASIC utveckling. Goda kunskaper i konstruktion på transistornivå och förståelse för halvledarfysik behövs också samt konstruktionserfarenhet av analoga kretsar, tex förstärkare, komparatorer, bandgapsreferenser, spänningsregulatorer, A/D och D/A omvandlare. Vana att arbeta med schema och simuleringsverktyg är ett krav. Kunskaper i layout av integrerade kretsar är meriterande.
Tjänsten kräver god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
Senast 2023-04-30.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top