2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Alten Sverige
Alten Sverige

Alten Sverige

Om oss

ALTEN är ett internationellt konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT

Vi brinner för utveckling och att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag! Vi erbjuder allt från resursförstärkning och specialistkompetens till leverans av arbetspaket genom hela produktutvecklingskedjan.

Våra medarbetare är vår framgång

Varje individ är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

We believe in growing together!

Nyheter

ALTEN är Karriärföretag 2023!

ALTEN är Karriärföretag 2024!

ALTEN har blivit utnämnt till Karriärföretag 2024 — för femte året i rad. Vi är glada att kunna konstatera att vårt employer branding-arbete fortsätter att uppmärksammas, med grund i våra karriärmöjligheter och företagskultur.

Läs mera »
Stories of Women in Engineering

Stories of Women in Engineering

ALTENs kvinnor och män är drivkraften bakom vår verksamhet. Koncernens förmåga att utveckla och främja de bästa talangerna är grundläggande för att vi ska kunna uppfylla våra kunders behov.

Läs mera »

Jobbannonser

Embedded Systems Engineer för fordonsindustrin

Är du en ingenjör inom Inbyggda System som vill jobba med projekt i framkant av teknikutvecklingen i Sverige?

Nu expanderar vi vårt team av ingenjörer inom Inbyggda System i Göteborg! Vi utvecklar den senaste tekniken inom Automotive, Aerospace och Telecommunication. Några exempel på tekniker vi utvecklar för tillfället:

– Autonomous drive
– Connectivity
– E-Mobility
– 5G-utveckling i nätverksprodukter
– Nästa generations Infotainmentsystem

Se jobbannonser »

Utvecklare av inbäddade system och telekommunikation för industrin

Fokus på vår avdelning ligger på produktutveckling, inbyggda system och telekommunikation. Vi bedriver arbete både på plats och driver in-house projekt där vi realiserar idéer om produkter till produktion, med alla faser däremellan. Teamet tillför ett brett utbud av expertis, från mjukvara till hårdvara till telekom. Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vårt team.

Se jobbannonser »

Produktutvecklare inom mekanikkonstruktion!

Just nu söker vi på ALTEN CAD-konstruktörer som vill arbeta med mekanik- och produktutveckling. Våra uppdrag sträcker sig inom allt ifrån medtech till aerospace, defence och energy!

Vi har ett brett utbud av uppdrag hos både globala marknadsledare såväl som nya, kommande företag inom ett stort antal branscher belägna främst i Göteborgsregionen. Vi erbjuder både nationella och internationella möjligheter och tillsammans med din chef bygger du din karriärväg, så att du ständigt kan utvecklas och uppnå dina mål och drömmar!

Som CAD konstruktör ser vi att du har en god förmåga att vara självgående och agera affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande i att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet av att ha jobbat i CREO eller Catia.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top