Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Simplex Motion AB
Simplex Motion AB

Simplex Motion AB

Om oss

“Halva vikten – Dubbla momentet”
Den smarta integrerade servomotorn från Simplex Motion erbjuder ett enastående moment i förhållande till sin storlek och vikt. Den mycket kompakta integrerade servomotorn har en ytterrotor-design och erbjuder en mycket kraftfull styrning och kontroll.
Med en patenterad sensorteknologi är Simplex Motion integrerade servomotorer kompakta, högpresterande och ett komplett servomotorsystem. Jämfört med andra integrerade servomotorer på marknaden utmärker sig Simplex Motion servomotorer i vridmoment i förhållande till sin storlek och vikt samt även i kostnadsjämförelse.

Nyheter

Jobbannonser

TEKNISK SÄLJARE TILL SIMPLEX MOTION

Brinner du för kombinationen av teknisk försäljning och kundfokuserade lösningar?

Simplex Motion AB är ett tech-bolag som erbjuder energieffektiva lösningar av smarta integrerade servomotorer och stärker nu upp med en engagerad och driven Teknisk Säljare till huvudkontoret i Göteborg.

Har du kunskap om tillverkningsindustrin i kombination med erfarenhet från lösningsbaserad försäljning och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom en hög energinivå och ett starkt resultatfokus? Då kanske det är dig som vi söker!

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.linkedin.com/jobs/view/teknisk-s%C3%A4ljare-till-simplex-motion-at-nexer-recruit-ab-3534173372/?originalSubdomain=se

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top