Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Promoco Scandinavia AB

Promoco Scandinavia AB

Om oss

Promoco kommer från Protection, Motion och Control. Vi är en samarbetspartner och leverantör av elektromekaniska komponenter och produkter. Vi är ett fantastiskt team som arbetar tillsammans och har nära relation med våra kunder. God service, lång erfarenhet och en stark teamkänsla är tre grundläggande faktorer som har byggt upp vårt företag. Nu vill vi hjälpa er att uppnå era mål med hjälp av kvalitativa lösningar och komponenter!

Att välja rätt komponent kan vara en djungel. Särskilt med faktorer som driftsförhållanden, rätt prestanda, dimensioner, påfrestningar, miljö, kvalitet och logistik. Olika projekt ställer olika krav. För att underlätta ert val av den rätta komponenten har vi en rad resurser att ställa till ert förfogande. Bland annat kan ni nyttja våra kunniga säljares kompetenser inom teknologi, applikationer och uttömmande produktkännedom. Våra säljare är tillmötesgående och kan nås på flera olika sätt, antingen via besök hos er, telefon eller e-mail. Huvudkontoret och försäljningsavdelningen är placerat i Täby, norr om Stockholm medan lager och produktion är placerat i Bjursås, Dalarna.

Nyheter

Jobbannonser

Driven fältsäljare inom elektromekanik

Vi är inne i en kraftig och spännande expansion där vi nu söker nya medarbetare. Först och främst söker vi en resultatdriven fältsäljare med ansvar för vår avdelning POWER. Den innefattar automatsäkringar, termostater samt lindade komponenter. Då störst fokus ligger på automatsäkringar, dvärgbrytare, kontaktorer m.m. så är erfarenhet inom elinstallationsbranschen en merit.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top