2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Norautron AB

Norautron AB

Om oss

Norautron, ett företag i EMBRON Group, är en elektroniktillverkare med full service som grundades 1989.

Vi erbjuder kunderna flexibla och kostnadseffektiva tjänster som bidrar till att förbättra deras konkurrensfördelar. Norautron tillhandahåller tjänster som sträcker sig från Industrialisering, Tillverkning, NPI & Prototyping till Product Lifecycle Management och eftermarknadstjänster. Vi är en pålitlig och mycket kompetent partner för ett antal globala aktörer.

Våra marknader

Ocean Technology
Noratron har varit en leverantör till globala aktörer inom denna sektor i decennier, vår meritlista och kompetens har hållit oss i framkanten av processkunskap i en bransch som står inför utmaningarna med teknikdriven globalisering.
Produkterna sträcker sig från enkla databehandlingsenheter till komplexa systembyggen, vår specialisering är produkter för avancerade lågvolymbyggnationer och globalt priskonkurrenskraftig högvolymproduktion.

El & Energi
Lita på att Noratron har ett dedikerat team som arbetar med förändringsledning och dokumentation. Under de senaste åren har vi höjt vår kompetensnivå för att möta våra kunders behov. Våra kunders behov förändras hela tiden och därför är vi skyldiga att förändras med dem.

Anslutning och datoranvändning
Världen blir alltmer sammankopplad med system, verktyg och sensorer som ger nya insikter och sätt att göra affärer. Anslutningar och datoranvändning gör det möjligt för företag att utnyttja digitala verktyg, som molnberäkning, analys av stordata, signaltolkning och artificiell intelligens för att förändra hur vi lever våra liv.

En pålitlig partner i värdekedjan
Noratron har en hög mix och flexibel tillverkningsuppsättning som betjänar industriella applikationer och produktutvecklingstjänster. Våra kunders produkter förändras ständigt och därför är vi skyldiga att förändras med dem. Vi har lång erfarenhet inom området Design for Manufacturability samt Design for Excellence. Noratron tillverkar robusta produkter för användning i tuffa miljöer. På kundförfrågan utvecklar vi även testprocedurer, testutrustning, mjukvara och hårdvara.

Sjukvård
Noratron samarbetar med flera kunder inom medicinteknik. Tillämpningsexempel är produkter inom kardiologi, kvalitetssäkring inom diagnostisk radiologi och utrustning för läkemedelsindustrin.

KVALITETSSÄKRING
Certifierade i Sverige och Kina enligt ISO 13484:2003, våra kunder litar på oss med sina patienter såväl som deras produkter och IPR; förtroende odlat under flera år. För att hjälpa våra kunder att möta de hårda kraven inom branschen erbjuder vi ett team som är specialiserat på konfigurationshantering och komplett spårning av komponenter och produkter. För att leva upp till våra kunders förväntningar går vi den extra milen för att underlätta produktionen av deras specifika produkt. Noratronkulturen bygger på flexibilitet och en engagerad arbetsstyrka. Vi erbjuder global sourcing och kan erbjuda olika sätt att kombinera produktion från våra olika produktionsanläggningar. Resultatet av detta är en kostnadseffektiv och flexibel lösning anpassad efter våra kunders behov.

Försvar & Aerospace
Noratron har under åren varit engagerad i ett antal program inom försvarsmarknaden, och levererat till avancerade övervakningssystem och ledningssystem inom den mest sofistikerade tekniken som finns inom försvarssystem idag. Vi producerar utrustning från mobila undervattensplattformar till luftburna applikationer.

Som en stor aktör inom elektronikbranschen tar vi vårt ansvar på allvar. Vi gör ständigt medvetna val för att minska vårt miljöavtryck och kommer att göra vad vi kan för att stötta våra kunder på deras resa mot en mer hållbar framtid.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top