2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Micronel Fans & Blowers
Micronel Fans & Blowers

Micronel Fans & Blowers

Om oss

Vi flyttar Air! Micronel kommer att visa sitt allra senaste uppdaterade sortiment av högpresterande radialfläktar, axiella likströmsfläktar och platta ultrasmala fläktar, inklusive nya produkter för 2023 – högtrycks- och suglikatorfläktar, axiella rörfläktar med hög prestanda, borstlösa fläktar med integrerade elektroniska motordrivare, lågljudda fläktar, miniatyrfläktar, fläktar med lång livslängd och skräddarsydda fläkt- och fläktlösningar.

Alla de senaste Micronel-produkterna kommer att visas upp, inklusive arbetsdemonstrationer i monter E13, inklusive nya produktfunktioner för 2023, bland annat:

1. Micronel Industrial Blowers för processkontroll och Automatiseringstillämpningar i fabriker: Energi- och utrymmesbesparande alternativ till skrymmande och energikrävande sidokanalblåsare och tryckluftskällor. I de flesta fabrikstillämpningar betalar Micronel U100-blåsarna sig själva efter bara några månaders drift genom minskade el- och energikostnader.

2. Nya produkter med BLDC Driver-motorer för utveckling och produktion. En ny produkt för 2023 kommer att vara Micronels nya MSDM Mini Smart Driver Module är utformad för att driva Micronel-blåsare utan integrerad drivelektronik, liksom andra borstlösa motorer upp till 10 A kontinuerlig ström.

3. Nya medicinska blåsmaskiner från Micronel: Micronels medicinska blåsmaskiner och turbinprodukter är perfekt lämpade för en mängd kritisk medicinsk och vetenskaplig utrustning som kräver exakt luftrörelse av något slag. Tillämpningar som andningsterapi, ventilatorer, andningsskydd, personligt skydd, intensivvårdssängar på sjukhus, luftrening, desinfektion, luftprovtagning, laboratorium, diagnostik och test kräver alla någon form av luftrörelse med betydande tryck eller sug (vakuum) för att tvinga luft genom rör eller kamrar eller övervinna systemets/filtrets motstånd.

5. Ny webbplats: Micronel har också lanserat en ny webbplats med en ny produktsökare som är utformad för att ge en översikt över produktsortimentet och snabbt hitta lämpliga produkter för tillämpningar och specifikationer. På den nya webbplatsen finns också detaljerad produktinformation, tillämpningsexempel och intressanta fakta om Micronel.

Micronel är den globala specialisten på miniatyrblås och fläktar med hög prestanda. Micronels fläkt- och blåsmaskiner uppfyller behoven i branscher med särskilda prestanda – medicin, kylning av elektronik, personskydd, förpackning, gasanalys, laboratorium, transport, processkontroll och många fler tillämpningar. Micronel erbjuder kunderna det bredaste urvalet av ultrasmala standardfläktar, axialfläktar och högpresterande radialfläktar med högt tryck från lager och tillhandahåller teknisk designstöd för modifierade produkter och kundspecifika konstruktioner.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top