2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Jelmtech Produktutveckling

Jelmtech Produktutveckling / SVEP Design Center

Om oss

Jelmtech brinner för produktutveckling, industridesign och konstruktion. Vår spetskompetens är inom plast med expertis inom formsprutning & verktyg, avancerad FEM-analys för hållfasthetsberäkningar och MoldFlow-analys för produktionsoptimering. Vi har även stor kunskap och lång erfarenhet inom andra material, så som tunnplåt, strängsprutad aluminium och formgods. Våra kunder är allt från startups till storföretag, i Sverige och utomlands. Vi arbetar inom många industrier – Bilindustri, Medicinteknik, Skyddsutrustning, Konsumentprodukter och Elektrisk utrustning för att nämna några.

På Svep Design Center specialiserar vi oss på projektbaserade tjänster för företag som vill utveckla tekniska produkter i framkant.
Vår expertis inom projektledning, elektronik och programvarulösningar gör att vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta de specifika behoven i ditt projekt.

Sveps kunder sträcker sig från globala företag till ambitiösa startups, alla som söker att skapa autentiska upplevelser för sina produkter och tjänster.
Och oavsett om du börjar från början eller behöver hjälp med en specifik aspekt av din utvecklingsprocess, möter vi dina unika utvecklingsbehov och levererar högkvalitativa resultat som är tids- och kostnadseffektivta.

Vänd dig till oss för att förverkliga din vision inom elektronik- och programvarulösningar.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top