Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Jan Linders EMC Laboratorium AB
Jan Linders EMC Laboratorium AB

Jan Linders EMC Laboratorium AB

Om oss

Jan Linders AB är ett EMC-labb med spetskompetens för mätning och provning av elektromagnetiska fenomen. Vi har 25 års erfarenhet av provning inom EMC och EMI och vi provar compliance såväl som pre-compliance. Vi arbetar efter standarder inom EN, IEC, CISPR, ISO, UNECE, FCC, MIL-STD samt tillverkares egna standarder.

Vi utför CE-provning enligt flera EU-direktiv, EMC, LVD, RED samt MDR reglering. Genom vår kvalitetssäkrade process för dokumentation och protokoll levererar vi standardenliga rapporter för CE-märkning till våra kunder.

Vi hjälper företag att få ut sina produkter på marknaden, med godkända resultat inom aktuella direktiv och standarder.

Jan Linders EMC-laboratorium är en flexibel partner som hanterar korta ledtider, komplex provning och högt ställda krav på leverans. Vi ger snabb tillgång till nödvändiga provningsresurser och har även möjlighet att mäta och prova utanför våra mätplatser, på utrustning i drift hos kund. Exempelvis undersökning av el- och störningsfenomen.

Easy Access
Som kund till Jan Linders EMC-laboratorium har du möjlighet till ”Easy Access” som är en agil uppdragsform som ger avtalskunder en unik tillgång till våra mätrum. Easy-access ger en flexibel långsiktig lösning för EMC provning med din arbetsprocess i fokus genom anpassning av utrustning, mätinstrument och arbetsmetoder, för att kunna utveckla provningen enligt ditt företags specifika behov.

Ett samarbete med Jan Linders EMC-laboratorium innebär:
• Ett oberoende testlabb – fokuserat på mätning
• Standardenlig provning EMC, LVD, RED för CE-märkning
• Hög tillförlitlighet och stor precision.
• Möjlighet till Easy Access – en unik tillgång till testrum
• Erfaret EMC-team som följer dig genom hela provresan
• Geografisk närhet och stor flexibilitet
• Hög säkerhet och sekretess
• En långsiktig partner för dina testbehov

Besök gärna vår hemsida: janlinders.com

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

PROVNINGSINGENJÖR

Har du ett stort tekniskt intresse samt en elektroteknisk utbildning? Då kan jobbet som Provningsingenjör vara något för dig! Vi på Jan Linders AB ska nu utöka vårt team och söker dig som är självständig och med ett stort driv till att utvecklas inom elektronik.

Jan Linders EMC Laboratorium har funnits i Lindholmen Science Park i 25 år. Där utför vi provning av EMC för utveckling och CE-märkning av elektroniska apparater. Provningen omfattar exempelvis fordonskomponenter, belysning, radio, kommersiella och industriella produkter. Vi utför även LVD-provning så väl som vibration och klimatprovning.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top