Advanced Engineering önskar Glad sommar

sommar-hälsning

Glad sommar och tack för en alldeles särskild vår

Våren 2020, är en vår som vi alla kommer minnas. En vår som har vänt saker och ting upp och ner, prövat oss och tvingat oss in i nya digitala vanor och mönster. Vi har utmanats, utvecklats och vuxit men vi har också törstat efter sammanhang, fysiska sammankomster och riktiga mötesplatser.

Advanced Engineering skulle genomförts under våren 2020 i mars månad men på grund av omständigheterna ställde vi snabbt om och flyttade fram eventet till september 2020. Det blir dock inte alltid som man tänkt sig och för oss har det hela tiden varit viktigt att leverera den sortens mötesplats som vi i grunden tror på. En mötesplats där mötet mellan människor står i centrum och är naturligt utan avgörande kompromisser. Därför tog vi beslutet att flytta mässan ytterligare ett halvår och lägga siktet på att mötes igen den 24-24 mars 2021. Vi är övertygade om att mötesplatser kommer att vara viktigare än någonsin framöver. Vi behöver fysiska möten för att dra gemensamma lärdomar från året som gått, hitta nya affärsmöjligheter och fortsätta lösa utmaningar som branschen står inför. Vi på Advanced Engineering arbetar därför stenhårt med att skapa en unik och stark mötesplats som möter morgondagens utmaningar och teknik. Vi vore dock inget utan våra samarbetspartners, kunder, advisory board och utställare. Tack för den förståelse och acceptans ni visat av de olägenheter två mässflyttar innebär! Vi uppskattar verkligen ert engagemang och vilja till att bidra trots en mycket annorlunda spelplan!

Nu går vi i teamet på en välförtjänt, om än annorlunda, semester på hemmaplan. Vi ses igen i augusti, med nya krafter att ta tag i alla spännande utmaningar som hösten har att erbjuda. Vill du komma i kontakt med någon av oss ifrån temaet i sommar, hittar du som vanligt våra konatktuppgifter här.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar, ta hand om varandra!

Bästa hälsningar,
Teamet bakom Advanced Engineering

Scroll to Top