Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Advanced Engineering & Elektronikmässan 2019 bjöd på affärsglädje och verkligt givande möten!

Utställare

27-28 mars arrangerades branschmässorna Advanced Engineering & Elektronikmässan för första gången i nyöppnade Åbymässans lokaler. Mässorna arrangeras med målet att vara en arena för att sporra affärer i branscherna och lyfta hjärtefrågor som bidrar till utveckling.

Easyfairs kan stolt meddela att mässorna levde upp till förväntningarna. Den nya mässhallen skapade en modern och fräsch känsla som smittade av sig på utställare som la ner mycket tid och arbete på att bygga riktigt spännande och inbjudande montrar med engagerad personal.

Mässorna kickade igång i onsdags med Volvos Trucks Environment Director Lars Mårtensson, som höll i ett fullsatt frukostseminarie om” framtidens lastbil – automatiserad, uppkopplad och elektrifierad”. Därefter öppnade mässan för alla besökare. Bland annat fanns företagen Volvo, SKF, ABB, Chalmers, NIBE, Semcon, Saab, Veolia, Husqvarna, Essity, Sigma, CEVT, NEVS, Ericsson, Boliden, Kongsberg, Telia och många fler bland de besökande företagen.

Här kan ni se en filmsekvens som sammanfattar Advanced Engineering 2019: https://youtu.be/FyNowtkfhq0

Här finns en likadan som representerar Elektronikmässan 2019: https://youtu.be/87CoPoiVZ9M

Statistik & citat:
2325 besökare och ca 180 utställande företag bidrog till den goda stämningen under två dagar. Bland annat sa besökarna:

Överraskande stor mässa, med bra leverantörer
Per Agesund, Saab AB & Torbjörn Johansson, Volvo Cars

Bra och intressant mässa, med ny information som bidrar till nya definitiva inköp
Marcus Hansen, Servicetekniker, Veoneer

Fin mässa, bra föreläsningar som har bra variation under båda mässdagarna. Ett bra urval av företag finns representerat, både små och stora. Ger bra perspektiv.
Tommi Marjanen, Volvo GTO, Manufacturing Strategy Manager

Och utställarna berättar följande:
Mycket besökare och härliga lokaler. Riktigt bra med leads, vi har redan gjort en ombokning inför nästa mässa. Bra och intressanta seminarier.
Sofia Videhall, säljare, RT Robotics AB

Jättebra med väldigt rätt och affärsnära besökare. Vi kommer absolut tillbaka, det är här kunderna finns! Vi har hållit i flera föreläsningar och det har varit väldigt välbesökt vilket också är ett tecken på att mässan attraherar rätt målgrupp.
Hans Grönqvist, Forskare, RISE

En väldigt bra mässa med helt rätt folk, jag har fått väldigt mycket för pengarna.
Urban Hedström, Key Account Manager, Sick AB

Nästa gång mässorna går
Nästa edition av Advanced Engineering blir den 25-26 mars 2020 på samma plats, Åbymässan. Då med ett nytt fokusområde; Advanced Electronics. Mässan kommer från och med nu att arrangeras årligen.

Elektronikmässan arrangeras nästa gång 24-25 mars 2021 och kommer alltså att fortsätta arrangeras vartannat år. 2021 blir det återigen tillsammans med Advanced Engineering igen, på Åbymässan.

Välkomna att kontakta projektledaren för mer information:
Ester Fardell, projektledare Advanced Engineering & Elektronik
Tel: 031-89 41 78
Mail: ester.fardell@easyfairs.com

Scroll to Top