2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Vaisala brings portable measurements to its Indigo product family

Vaisala tillför bärbara mätningar till sin Indigo-produktfamilj

Den handhållna indikatorn Indigo80 utökar Vaisala Indigo-produktfamiljens mätmöjligheter till bärbar användning.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Den handhållna indikatorn Indigo80 utökar Vaisala Indigo-produktfamiljens mätmöjligheter till bärbar användning. Tillsammans med Indigo80, lanserade Vaisala två Indigo-kompatibla prober, HMP80 och DMP80, som kompletterar det robusta Indigo-mätekosystemet för industritillämpningar.

Vaisala, en global ledare inom väder-, miljö- och industrimätningar, lanserade idag en ny bärbar handhållen indikator, Vaisala Indigo80, som är utformad för industriell stickprovskontroll, kortsiktig dataloggning, fältprovtagning, dataanalys och diagnostik.

I samband med Indigo80 lanserade företaget den handhållna fuktighets- och temperaturproben Vaisala HUMICAP i HMP80-serien och den handhållna daggpunkts- och temperaturproben Vaisala DRYCAP i DMP80-serien. Båda är utformade för bärbar användning och fungerar sömlöst med den handhållna indikatorn Indigo80.

Mer än du anar

Handhållna Indigo80 kombinerar ledande teknik och ultramodern industridesign. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt utseende och känsla, kundupplevelse och användbarhet. Den ska vara lätt att ta med och fungera tillförlitligt i varierande mätmiljöer, samtidigt som den är lika hållbar som fast installerade enheter. Vaisala Indigo80s designdetaljer fick förra året ett hederspris i en av de mest framstående designtävlingarna i Finland: Fennia Prize.

“Vi är väldigt stolta över produktutformningen, eftersom Indigo80 har mycket mer än du anar: den är en perfekt kombination av enkelhet, användarvänlighet och högsta standard för teknik, noggrannhet och tillförlitlighet. Den har många imponerande funktioner, bland annat stöd för upp till två Indigo-kompatibla prober eller sändare samtidigt. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet garanterar vanligtvis 10 timmars drifttid utan laddning, och det intuitiva användargränssnittet stödjer kunder på 10 språk”,” säger produktchefen Vuokko Lantz på Vaisala.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top