Speaker categories
Sortera  
7 Resultat

Anders Segerlund

Anders Segerlund arbetar med Artificiell Intelligens (AI) och Maskininlärning inom gruppen Tillämpad AI på Chalmers Industriteknik.

Läs mer »

Cecilia Hertz

Cecilia Hertz är industridesigner med rymden som unik nisch. Hennes företag samarbetar med NASA och ESA, och är Space broker för Sverige med primärt uppdrag att sprida rymdteknik till svensk industri.

Läs mer »

Jon Wingborg

Jon Wingborg arbetar i Grafengruppen på Chalmers Industriteknik, som är värd för det nationella innovationsprogrammet SIO Grafen.

Läs mer »

Karolina Kazmierczak

Karolina Kazmierczak jobbar i projekt inom cirkulär ekonomi med fokus på metoder, arbetssätt, verktyg för flödesoptimering, kostnadseffektiv demontering och förbättrad inre- och yttremiljö. Ett av Karolinas expertområde är batteriåtervinning.

Läs mer »

Marie-Louise Lagerstedt Eidrup

Marie-Louise Lagerstedt Eidrup arbetar som projektledare inom Materialgruppen på Chalmers Industriteknik. Hon har mer än 30 års erfarenhet från industrin, från tidig forskning och utveckling till implementering av produkter på marknaden.

Läs mer »

Nora Bavey

TECHENTREPRENÖREN SOM BLEV RISKKAPITALISTNora Bavey är utsedd till en av Europas viktigaste röster för startupvärlden! Nora är techentreprenören som blev en internationellt uppmärksammad riskkapitalist med missionen att öka mångfald och inkludering i branschen.

Läs mer »

Philip Gillgard

Philip Gillgard arbetar som projektledare inom materialteknik på Chalmers industriteknik sedan ungefär ett år tillbaka. Han har över femton års erfarenhet från forskning och företagsutbildning inom kemi, textil och polymera material.

Läs mer »
Scroll to Top