TR Fastenings AB

TR Fastenings AB är en del av Trifast plc och är en internationell specialist inom design, konstruktion, tillverkning och distribution av högkvalitativa industriella och Cat C-fästelement, främst till stora globala monteringsindustrier.

TR har 32 enheter i Storbritannien, Asien, Europa och USA inklusive åtta högvolym, högkvalitativa och kostnadseffektiva tillverkningsanläggningar. TR levererar till över 5000 kunder i 60 länder världen över.

TR Group är en fullserviceleverantör till fordonsindustrin. Vi kan hjälpa till att minska företagens kostnader genom att arbeta med dem från tidigt konstruktions- och designstadium till specifikation, tillverkning, kvalitet och logistik.

Vårt team av ingenjörer finns till hands som teknik-partners för ex. nischfordons- och start-up elbilstillverkare. Vi använder vår branscherfarenhet för att utveckla en kostnadseffektiv BoM (Bill of Materials), utnyttja industrins volymer och minska komplexiteten.

Vår globala verksamhet täcker Storbritannien, Irland, Nederländerna, Norge, Sverige, Göteborg, Ungern, Italien, Tyskland, Spanien, Polen (representant), Slovakien (representant), Thailand, Singapore, Malaysia, Kina, Taiwan, Indien, Filippinerna (representantbyrå), Japan (representant) och USA.

Allmän information
Vårat egna produktsortiment inkluderar ”Hank® rivet bushes”, ”Hank® self clinch fasteners”, skruvar för plast, blindnittmuttrar, Binx® låsmuttrar och säkerhetsfästelement. Vårt produktsortiment inkluderar: generella fästelement, fästelement för tunnplåt, fästelement för plast, mikroskruvar från M0.6, plasthårdvara, säkerhetsfästelement, kapslingshårdvara, rostfritt stål & mässingsfästelement, lim & tätningsmedel, delar specifikt mot kundritningar och mer.

Tjänsterna som vi tillhandahåller inkluderar tidig design och tekniskt engagemang, VA / VE engineering, global sourcing och logistiska lösningar. Vi fyller därför en roll som FSP – fullserviceleverantör. Vi har en affärsmodell som passar alla storlekar på kunder. Vi erbjuder slimmade leveranskedjelösningar som börjar med en enkel Kanban, till fullfjädrade VMI-system med DLF. Dessa system är specifika för varje kund för att hantera sina olika behov. Detta tillvägagångssätt hjälper till att minska kostnaderna på plats och hjälper till att hantera deras TCO – Total Cost of Ownership.

För uppdateringar och de senaste nyheterna om TR Fastenings besök www.trfastenings.com

Kontakta oss