Gothenburg Tech Week – Ny Partner till Advanced Engineering

gbg tech week advanced engineering materials productdevelopment produktutveckling souring inköp

Advanced Engineering stärker sin position när Västsveriges största arena tillägnat entreprenörskap och tech, Gothenburg Tech Week ansluter som partner

Gothenburg Tech Week, Västsveriges största forum tillägnat entreprenörskap och tech, ansluter nu som partner till Advanced Engineering. Mässan arrangeras i Göteborg 19–20 april 2023 och vänder sig till alla som arbetar med produktutveckling och sourcing inom tillverkande industri.

”Genom att arrangera en årlig vecka tillägnad tech och entreprenörskap vill Gothenburg Tech Week förbättra villkoren för entreprenörer, startups, scaleups och techbranschen som helhet. Nu gör vi även en gemensam insats med Advanced Engineering genom att anordna ett pitchevent på plats på mässan den 19–20 april 2023. Det blir ytterligare ett forum för samverkan mellan tech- och entreprenörsscenen, etablerade industribolag och inte minst investerare”, säger Malin Kjällström co-founder av Gothenburg Tech Week.

På Prioritet Serneke Arena den 19–20 april 2023 kommer Gothenburg Tech Week arrangera ett pitchevent, där Västsveriges nya entreprenörer och techbolag får möjlighet att framföra sina affärsidéer inför alla beslutsfattare, affärsutvecklare och investerare som besöker mässan.

”Start-ups och ny teknik är en central del för alla som arbetar med produktutveckling och innovation. Det finns en stor efterfrågan att hitta forum för samverkan, idéutbyten och inspiration. Vi är väldigt glada över samarbetet med Gothenburg Tech Week och är övertygade att det kommer addera ett stort värde både till våra besökare och utställare på mässan”, säger Mahtab Karimi projektledare för Advanced Engineering.

Gothenburg Tech Week
Gothenburg Tech Week är en ideell organisation som grundades 2015 med syfte att bygga och upprätthålla tech- och entreprenörsscenen i Göteborg. Organisationen strävar efter att göra Göteborg till ett av världens bästa tech-communities. Göteborg är en växande stad och det finns stora ansträngningar för att göra det till ett av världens ledande kreativa tech-nav.

Dela inlägget:

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top