Advanced Engineering Göteborg flyttar till 2023 och arrangeras i Prioritet Serneke Arena

Nya datum

Advanced Engineering Göteborg satsar stort och flyttar mässan till Prioritet Serneke Arena 19–20 april 2023

Nu har Easyfairs fattat beslutet att skjuta upp Advanced Engineering Göteborg som skulle genomföras den 29 – 30 september 2021. Advanced Engineering kommer flyttas till 19–20 april 2023 och arrangeras parallellt med Elektronikmässan i Prioritet Serneke Arena.

Prioritet Serneke Arena, som rymmer drygt 6800 kvm, blir mässarrangören Easyfairs nya samarbetspartner för att bedriva mässor i Göteborg.

”Att uppfylla alla de krav som en mässa ställer på en anläggning är inte helt enkelt. Därför är vi nu väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Prioritet Serneke Arena”, säger Joakim Percival, VD för Easyfairs Norden. 

Parallellt med Advanced Engineering arrangeras Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen.

”Vi är verkligen glada över den fantastiska möjligheten att arrangera dessa två mässor parallellt i Prioritet Serneke Arena som är en arena med stor potential. Det är många utställare som inte kan vänta och har valt att medverka både i Stockholm 2022 och Göteborg 2023”, säger projektledare Helena Crivei.

Advanced Engineering är Sveriges enda mötesplats som fokuserar på produktutveckling och sourcing för främst verkstadsindustrin. Vill du veta mer om Advanced Engineering eller Elektronik?

Besök hemsidan för respektive mässa för mer information www.advancedengineering.se / www.elektronikmassan.se eller kontakta:

Helena Crivei, Projektledare för mässorna
helena.crivei@easyfairs.com

+46 (0)31 85 43 47

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top