Advanced Engineering lanseras i Stockholm 2022

I april 2022 kommer Advanced Engineering till huvudstaden!

Easyfairs lanserar mötesplatsen Advanced Engineering i Stockholm den 6 – 7 april 2022 på Kistamässan. Det blir ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling.

”Advanced Engineering är en fullspäckad 2-dagarsmässa tillägnad produktutvecklingen inom industrin. Här samlas industrisverige på en mycket uppskattad mötesplats, unik i sitt slag, med trogna utställare och besökare. Inför hösten har vi en i princip slutsåld mötesplats med ett högt tryck i Göteborg. I flera år har man efterfrågat en liknande mötesplats i Stockholm och nu är det dags att ta klivet och lansera mötesplatsen på Kistamässan 2022”, säger projektledare Helena Crivei, affärsområdesansvarig för Advanced Engineering och Elektronikmässan.

Mötesplatsen lanseras med tydliga fokusområden som utvecklats tillsammans med branschen. Bland annat kommer 2022 bjuda på en djupdykning i Materials och Smart manufacturing. På Kistamässan förenas utställare och besökare i en inspirerande miljö präglad av framåtanda, ingenjörskap, produktutveckling samt teknologi och design i framkant.

Arrangeras parallellt med Elektronikmässan
Parallellt med Advanced Engineering lanseras även Elektronikmässan i Stockholm.

“Elektronik blir alltmer integrerat i produktdesign och produktutveckling inom en mängd olika branscher, från fordons- och hälsovård till förnybar energi och telekommunikation. Advanced Engineering kommer att erbjuda en fantastisk möjlighet att personligen ta del av den senaste utvecklingen från i första hand tillverkningsindustrin”, säger Joe Bush chefredaktör på Electronic Specifier, Media partner till Advanced Engineering och Elektronikmässan.

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top