Advanced Engineering och Elektronikmässan intar Eriksbergshallen hösten 2021

Advanced Engineering och Elektronikmässan intar Eriksbergshallen i Göteborg inför hösten 2021!

Vi i teamet bakom Advanced Engineering och Elektronikmässan ser mycket fram emot att arrangera Sveriges viktigaste möteplatser inom produktutveckling & sourcing samt elektronik i den fantastiska miljö som Eriksbergshallen erbjuder. Med 3000 kvm och 16 meter i takhöjd är det bara vår egen fantasi som sätter gränserna, och vi har inga planer på att hålla tillbaka!

Flytten till Eriksbergshallen är en solklar lösning för oss och våra koncept. Kombinationen med den höga takhöjden, panoramafönster och en storslagen vy ut över Göteborgs hamn bidrar till en trivsam och vacker miljö att både vistas och skapa nya affärer i. Eriksbergshallen är beläget precis vid Göta Älv på Hisingen, där stadens puls fortfarande är påtaglig samtidigt som du har närhet till havet och en del av Göteborgs historia. Under två heldagar, den 29-30 september, samlar vi de mest betydelsefulla aktörerna, både utställare och besökare, för att ägna två heldagar tillsammans i branschens anda. När slutet på dagen nalkas och du fyllt din portfölj med nya potentiella affärer har du som deltagare också möjligheten att checka in för en god natts sömn på Quality Hotel 11- som dessutom ligger dörr i dörr med hallen! 

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top