90% vill tillbaka till mässhallen

Vår besökare planerar för att ses igen

I vår senaste undersökning tog vi “tempen” på våra besökares inställning till att komma tillbaka till mässhallen, och vet ni? Statistiken talar för sig själv då hela 90% planerar för att besöka oss igen. Självklart förutsatt att vi levererar en mötesplats med klanderfria hälso- och säkerhetsrutiner som garanterar en säker miljö att mötas i. Något som vi med tryggehet både kan lova och garantera alla som medverkar på våra mötesplatser. 

Läs också: Every visit is a safe visit 

Det är även glädjande att 0% gav svaret: “Jag kommer inte besöka mässan pga att mitt företag drabbats hårt av corona och vi därför inte gör några investeringar”. Ytterligare en indikation på att Elektronikbranschen har gått stabilt under krisen och planerade investeringar fortgår.  

Vi på Elektronikmässan försätter att arbeta aktivit med att lyssna av branschen och skapa en stark mötesplats som står redo för att driva återstarten av Sverige. Vår målsättning är att skapa den mötesplats som branschen efterfrågar i vår igen med klanderfria hälso- och säkerhetsrutiner. 

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

Scroll to Top