Vinnare av priset “Årets Elektronikföretag i Västsverige 2020”

Priset som skulle delats ut på mässan har nu fått en vinnare! Stort grattis Brinja önskar teamet på Advanced Engineering!

EIG, Elektronikindustriföreningen i Göteborg meddelar härmed att Brinja utnämnts till “Årets Elektronikföretag i Västsverige 2020”.

Priserna “Årets Elektronikföretag i Västsverige” och “Årets unga Elektronikföretag i Västsverige” delas årligen ut av branschorganisationen Elektronikföreningen i Göteborg. Priset  “Årets Unga Elektronikföretag” kommer att presenters framöver.

EIG:s motivation:
“Brinja löser ett stort problem i en konservativ bransch som snabbt kan öka personalsäkerheten i den olycksdrabbade byggbranschen”

Brinja har byggt ett innovativt, uppkopplat system som möjliggör snabba och säkra evakueringar av byggarbetsplatser i nödsituationer. Systemet utnyttjar sensorer som mäter och analyserar nivåer av damm, buller och andra arbetsmiljörisker i realtid. Brinjas system ger säkrare arbetsplatser, effektiviserar byggprocessen och minskar kostnaderna.

Brinjas produkt och ekosystem
1. Ett patentsökt och uppkopplat utrymningssystem med innovativa lösningar för att garanterat nå ut till all personal på arbetsplatsen.
2. En intelligent nod, kapabel att mäta ett stort antal miljöparametrar som buller, damm och temperatur.
3. Digitala verktyg och gränssnitt som automatiserar miljörapportering, varnar för potentiella arbetsmiljöproblem och förmedlar säkerhetskritisk information till personalen.

Vill du komma i kontakt med någon på EIG eller Brinja? Se kontaktuppgifter nedan.

Elektronikindustriföreningen i Göteborg
Flemming Vejlö
Styrelseordförande
070-717 75 71
flemming.vejlo@elysics.se

Brinja AB
Xavier Leon
CEO
072-873 39 82
xavier.leon@brinja.se

Scroll to Top