2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Utställare tipsar: Kameran som gör Bin picking möjlig på en helt ny nivå

Utställare tipsar: Intervju med RT Robotics

Varför väljer ni att ställa ut på Advanced Engineering 2020?
Varför vi ställer ut på Advanced engineering  är självklart  för att visa vårat sortiment av kollaborativa robotar och vår nya 3D kamera. Vi har ställt ut på denna mässan tidigare och vart jätte nöjda så för oss var det ett självklart val att göra en ombokning.

Vad är det ni kommer visa 2020 som gör att man absolut inte får missa att besöka er, berätta gärna lite om produkten eller tjänsten.
Vi på RT Robotics är stolta att presentera att vi fått agenturen för Solomon 3D kamera. En av anledningarna till valet av Solomon är enkelheten för användaren. Denna innovativa kamera gör Bin picking möjlig på en helt ny nivå.

Hur löser er produkt eller tjänst ett problem?
Ett växande problem idag är dom slitsamma monotona arbeten människan gör idag inom industrin. Det handlar inte om att ersätta den mänskliga  arbetskraften utan snarare om ett samarbete med kollaborativa robotar. Våra modeller Sawyer och Doosan löser allt från enklare plock applikationer till avancerade monterings applikationer.

Hur är ni en del av Industri 4.0?
Våra produkter uppfyller kraven för 4.0. Alla våra produkter är enkla att implementera. Vårt motto är att göra det ”svåra” enkelt för användaren.

Vad är det roligaste med att jobba inom den bransch du är?
Branschen är enormt spännande och utvecklande. Tekniken tar stora kliv framåt, det är ett privilegium att följa dess utveckling i framtiden.

Scroll to Top