2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Utställare tipsar: Ledande tillverkare av sensorer till bilindustrin

Produktbild_IMU_gyro-1

Utställare tipsar: Intervju med Cumatix

Varför väljer ni att ställa ut på Advanced Engineering 2020?
Nischad mässa mot vår målmarknader/målkunder, framförallt inom området Automotive. Vi har även produktnyheter framförallt inom Gyro/IMU produkter som vi vill visa upp. Vi vill även passa på att visa upp våra produkter inom området för ”kontrollerad rörelse” såsom drives, servo motorer samt Singlsyn-resolver.

Vad är det ni kommer visa 2020 som gör att man absolut inte får missa att besöka er, berätta gärna lite om produkten eller tjänsten.
Japanska Tamagawa Seiki Co., Ltd, en ledande tillverkare av sensorer till bilindustrin, har nu lanserat det fiberoptiska gyrot i-FOG som över ett dynamiskt intervall på ± 200°/s har en noggrannhet på 0,1°/h. Tamagawa har lång erfarenhet av att utveckla gyroprodukter, såsom mekaniska, RLG, MEMS och gas rate. Detta, i kombination med deras unika know-how kring lindade komponenter och integrerade optiska kretsar, gör i-FOG till en noggrann, tillförlitlig och kostnadseffektiv produkt. i-FOG är väl lämpad för tillämpningar inom självkörande fordon (nivå 4) och förarassistans i entreprenad- och jordbruksmaskiner (ADAS). Dess förmåga att mäta true azimuth gör den även lämplig för undervattensfarkoster.

Hur löser er produkt eller tjänst ett problem?
Våra produkter behövs för att effektivt kunna styra/kontrollera drivmotorn i ett el-fordon samt styra motorer i ”ADAS” och olika ”drive by wire” system.

Vad är det roligaste med att jobba inom den bransch du är?
Att vara med i den omställning som nu sker med elektrifiering av olika typer av fordon och andra produkter.

Scroll to Top